ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Πολιτική επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων:

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα ή μέρος των προϊόντων της παραγγελίας τους σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι :

1) Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας ( 2310 474144 & 6981204111 ) ή στο e-mail μας: info@nespo.gr και να έχει συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής (εσωκλείεται στην συσκευασία).

2) Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

3) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε εσώρουχα και μαγιό.

Διαδικασία Επιστροφής:

Για αλλαγή του προϊόντος (διαφορετικό μέγεθος) ή για αλλαγή με διαφορετικό είδος , ακολουθείτε η παρακάτω διαδικασία :

- Με ευθύνη του πελάτη πρέπει να επιστραφεί το προϊόν στην διεύθυνση της εταιρείας μας :

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 40, ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΥΛΑΙΑ, ΤΚ 55535

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LUPO" Τηλ.2310 476343

- Η αποστολή-επιστροφή θα γίνει με έξοδα της εταιρείας ΝΕΣΠΟ χωρίς χρέωση του πελάτη.

- Ο πελάτης οφείλει να κάνει χρήση αποκλειστικά των εταιρειών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα (δεν γίνεται δεκτή άλλη Courier)

Το νέο προϊόν αποστέλλεται από την εταιρία μας ξανά στον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ: το κόστος μεταφοράς είναι 3€ και επιβαρύνειαποκλειστικά τον πελάτη ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Επιστροφές χρημάτων:

Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του πελάτη μετά από έως και 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρία μας. O πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της courier (από την επιστροφή του προϊόντος) το οποίο είναι της τάξης των 3 € όπως και με τυχών τραπεζικά έξοδα.

Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες άνω των 59€ πραγματοποιούνται στο ακέραιο του ποσού.

Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες κάτω των 59€ πραγματοποιούνται με την επιβάρυνση των 3€ (μεταφορικά έξοδα) όπως και τυχών τραπεζικά έξοδα.

BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

0