ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Πολιτική Επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει:

-Τα προϊόντα να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση μαζί με την συσκευασία τους (κουτί, καρτελάκια κλπ) και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους.

-Η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα.

Α: Ηλεκτρονικές παραγγελίες:

1. Μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας Επιστροφών (RMA):

-Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας, εμείς λαμβάνουμε το αίτημα σας και εσείς προχωράτε κανονικά στην αποστολή της επιστροφής σας.

-Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε νέα ηλεκτρονική παραγγελία.

Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες του αιτήματος σας και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε ξανά μέσω email για την παρακολούθηση της πορείας της επιστροφής – αλλαγής σας.

2. Με τηλεφωνική επικοινωνία:

-Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε (επιστροφή ή αλλαγή ) ώστε να καταχωρήσουμε άμεσα το αίτημα σας ή να δεσμεύσουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμείτε.

-Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του αιτήματος σας.

Β: Τηλεφωνικές παραγγελίες :

1. Με τηλεφωνική επικοινωνία:

-Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε (επιστροφή ή αλλαγή ) ώστε να καταχωρήσουμε άμεσα το αίτημα σας ή να δεσμεύσουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμείτε.

-Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του αιτήματος σας.

Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής:

Για την επιστροφή σας προς τα εμάς, δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς ( χρέωση παραλήπτη ).

-Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με διαφορετικό είδος, τα νέα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρεία μας με κόστος μεταφοράς 3€, ανεξάρτητα από την αρχική αξία της παραγγελίας.

-Όλες οι επιστροφές αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Μαρίνου Αντύπα 40, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55535

Επιστροφές χρημάτων:

-Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα πεδία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

-Αφού προχωρήσετε στην αποστολή της επιστροφής σας και την παραλάβουμε θα προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση του αιτήματος σας.

-Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από την εταιρεία μας.

-Η εταιρεία δεν επιβαρύνεται με τυχόν τραπεζικά έξοδα.

-Στις επιστροφές χρημάτων επιστρέφεται αποκλειστικά το κόστος του προϊόντος.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310474144 & 6981204111 ή ηλεκτρονικά μέσω email: info@nespo.gr & support@nespo.gr

**Τα ηλεκτρονικά καταστήματα nespo.gr και hoodofsneakers.gr επιφυλάσσονται του δικαιώματος να απορρίψουν επιστροφές που στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας επιστροφής (14 ημέρες) ή επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση ή επιστροφές προϊόντων (μάσκες, εσώρουχα, κάλτσες, μαγιό) που έχουν δοκιμασθεί και για λόγους υγιεινής δεν μπορούν γίνουν αποδεκτές.
BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

Χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνία
0