ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Πολιτική επιστροφών


Πολιτική Επιστροφών

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα ή μέρος των προϊόντων της παραγγελίας τους σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι :

1) Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 2310 474144 ή στο e-mail μας: info@nespo.gr και να έχει συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής (εσωκλείεται στην συσκευασία).

2) Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

3) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε εσώρουχα και μαγιό.

Διαδικασία Επιστροφής:

Για αλλαγή προϊόντος (η αλλαγή στο νούμερο) ακολουθείτε η παρακάτω διαδικασία :

Με ευθύνη του πελάτη πρέπει να επιστραφεί το προϊόν στην διεύθυνση της εταιρίας μας : ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 40, ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΥΛΑΙΑ, ΤΚ 55535

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LUPO, Τηλ.2310 474144

Η αποστολή-επιστροφή θα γίνει με έξοδα της εταιρίας ΝΕΣΠΟ χωρίς χρέωση του πελάτη.

Ο πελάτης οφείλει να κάνει χρήση αποκλειστικά την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (δεν γίνεται δεκτή άλλη Courier)

Το νέο προϊόν αποστέλλεται από την εταιρία μας ξανά στον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ το κόστος μεταφοράς είναι 3 € και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Επιστροφές χρημάτων.

Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες άνω των 59€ πραγματοποιούνται στο ακέραιο του ποσού.

Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες κάτω των 59€ πραγματοποιούνται με την επιβάρυνση των 3€ (μεταφορικά έξοδα) όπως και τυχών τραπεζικά έξοδα.

Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του πελάτη μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας.

 
BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

0