ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Πολιτική επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων:

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα ή μέρος των προϊόντων της παραγγελίας τους σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από τη μέρα παραλαβής.

Ηλεκτρονική Φόρμα Επιστροφών:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφών που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας μας (ισχύει μόνο για παραγγελίες που έχουν γίνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας μας) :

1. Στην αρχή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον κωδικό της παραγγελίας σας (μπορείτε να τον βρείτε στο email που έχετε λάβει όταν βάλατε την παραγγελία σας).

2. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με την επιστροφή σας μέσω των επιλογών που εμφανίζονται στο πλαίσιο "Αιτιολογία επιστροφής" για κάθε είδος της αρχικής σας παραγγελίας.

3. Εάν χρειάζεστε μόνο αλλαγή στο μέγεθος τότε μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα μεγέθη αυτό που θέλετε χωρίς την συμπλήρωση του πεδίου με τα "Σχόλια".

4. Εάν θελήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο είδος της αρεσκείας σας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο με τα "Σχόλια" τα παρακάτω στοιχεία (Κωδικός νέου προϊόντος & επιθυμητό μέγεθος ).

5. Εάν θελήσετε επιστροφή των χρημάτων σας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο με τα "Σχόλια" τα παρακάτω στοιχεία ( Αριθμός λογαριασμού τράπεζας (όχι αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας), Επωνυμία τράπεζας, Ονοματεπώνυμο δικαιούχου του λογαριασμού.

Αφού έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία επιλέγετε το κουμπί "Αποστολή".

Έτσι εμείς θα λάβουμε το αίτημα σας και εσείς προχωράτε κανονικά στην αποστολή της επιστροφής σας προς τα εμάς χωρίς καμία χρέωση και μέσω των συνεργαζομένων εταιρειών courier (Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα).

Τέλος αφού λάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε άμεσα στο αίτημα που μας ζητήσατε και θα ενημερωθείτε ξανά μέσω email απο εμάς για την παρακολούθηση της πορείας της αλλαγής-επιστροφής σας.

Αλλαγές-Επιστροφές χωρίς την χρήση της ηλεκτρονικής Φόρμας Επιστροφών ή για παραγγελίες που έχουν γίνει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι :

1) Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας ( 2310 474144 & 6981204111 ) ή στο e-mail μας info@nespo.gr και να έχει συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής (εσωκλείεται στην συσκευασία).

2) Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

3) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε εσώρουχα και μαγιό.

Διαδικασία Επιστροφής:

Για αλλαγή του προϊόντος (διαφορετικό μέγεθος) ή για αλλαγή με διαφορετικό είδος , ακολουθείτε η παρακάτω διαδικασία :

- Με ευθύνη του πελάτη πρέπει να επιστραφεί το προϊόν στην διεύθυνση της εταιρείας μας :

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 40, ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΥΛΑΙΑ, ΤΚ 55535

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LUPO" Τηλ.2310 476343

- Η αποστολή-επιστροφή θα γίνει με έξοδα της εταιρείας ΝΕΣΠΟ χωρίς χρέωση του πελάτη.

- Ο πελάτης οφείλει να κάνει χρήση αποκλειστικά των εταιρειών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα (δεν γίνεται δεκτή άλλη Courier)

Το νέο προϊόν αποστέλλεται από την εταιρία μας ξανά στον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! το κόστος μεταφοράς είναι 3€ και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Επιστροφές χρημάτων:

Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του πελάτη μετά από έως και 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρία μας. O πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της courier (από την επιστροφή του προϊόντος) το οποίο είναι της τάξης των 3 € όπως και με τυχών τραπεζικά έξοδα.

Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες άνω των 59€ πραγματοποιούνται στο ακέραιο του ποσού.

Επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες κάτω των 59€ πραγματοποιούνται με την επιβάρυνση των 3€ (μεταφορικά έξοδα) όπως και τυχών τραπεζικά έξοδα.

BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

Χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνία
0