ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Πολιτική Επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων:

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα ή μέρος των προϊόντων της παραγγελίας τους σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από τη μέρα παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους.

Εάν τα προϊόντα δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση οι επιστροφές δεν θα γίνονται αποδεκτές

Ηλεκτρονική Φόρμα Επιστροφών*:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφών.
*Ισχύει μόνο για παραγγελίες που έχουν γίνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας μας. 

1. Στην αρχή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον κωδικό της παραγγελίας σας (μπορείτε να τον βρείτε στο email που λάβατε όταν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας).

2. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με την επιστροφή σας μέσω των επιλογών που εμφανίζονται στο πλαίσιο "Αιτιολογία επιστροφής" για κάθε είδος της αρχικής σας παραγγελίας.

3. Εάν χρειάζεστε μόνο αλλαγή στο μέγεθος τότε μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα μεγέθη αυτό που θέλετε, χωρίς την συμπλήρωση του πεδίου με τα "Σχόλια".

4. Εάν θελήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο είδος της αρεσκείας σας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο με τα "Σχόλια" τον κωδικό του νέου προϊόντος και  το μέγεθος.

5. Εάν θελήσετε επιστροφή των χρημάτων σας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο με τα "Σχόλια" τα παρακάτω στοιχεία: Αριθμός λογαριασμού Τράπεζας, Επωνυμία Τράπεζας, Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου του λογαριασμού.

6. Αφού έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία επιλέγετε το κουμπί "Αποστολή".

Έτσι,  λαμβάνουμε το αίτημα σας και προχωράτε κανονικά στην αποστολή της επιστροφής σας. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται χωρίς χρέωση και αποκλειστικά με τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφοράς Γενική Ταχυδρομική και Ελτά Πόρτα Πόρτα. 

Τέλος, μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα στο αίτημα σας. Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε εκ νέου την παραγγελία. Έπειτα, θα ενημερωθείτε ξανά μέσω email για την παρακολούθηση της πορείας της αλλαγής σας.

Αλλαγές/Επιστροφές από Τηλεφωνικές παραγγελίες μέσω Εντύπου:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας. Ακολουθήστε τα βήματα συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία και τους κωδικούς των επιστρεφόμενων ειδών, αλλά και των νέων που επιθυμείτε. 

Διαδικασία Επιστροφής:

Για αλλαγή του προϊόντος με διαφορετικό μέγεθος ή διαφορετικό είδος, ακολουθείτε η παρακάτω διαδικασία :

- Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος:

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 40

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΛΑΙΑ, ΤΚ 55535

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

- Το νέο προϊόν αποστέλλεται από την εταιρία μας στον πελάτη με κόστος μεταφοράς 3€, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Επιστροφές χρημάτων:

- Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας μετά εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρία μας. Η εταιρία δεν επιβαρύνεται με τυχόν τραπεζικά έξοδα.

- Στην επιστροφή χρημάτων, επιστρέφεται αποκλειστικά το κόστος του προϊόντος. 

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 474 144 ή ηλεκτρονικά στα e-mail info@nespo.gr & support@nespo.gr

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα www.nespo.gr και www.hoodofsneakers.gr επιφυλάσσονται του δικαιώματος να απορρίψουν επιστροφές που στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας επιστροφής (14 ημέρες) ή επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση ή επιστροφές προϊόντων χωρίς το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής προϊόντων καθώς και επιστροφές προϊόντων (μάσκες, εσώρουχα, κάλτσες, μαγιό) που για λόγους υγιεινής δεν μπορούν να επιστρέψουν πίσω εμάς.BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

Χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνία
0