ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111

Επιστροφές


Επιστροφές προϊόντων

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει:

- Τα προϊόντα να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση μαζί με την συσκευασία τους (κουτί, καρτελάκια κλπ) και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους.

- Η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα.

Α: Ηλεκτρονικές παραγγελίες:

1. Μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας Επιστροφών (RMA):

- Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας, εμείς λαμβάνουμε το αίτημα σας και εσείς προχωράτε κανονικά στην αποστολή της επιστροφής σας. Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε νέα ηλεκτρονική παραγγελία.

- Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες του αιτήματος σας και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε ξανά μέσω email για την παρακολούθηση της πορείας της επιστροφής – αλλαγής σας.

2. Με τηλεφωνική επικοινωνία:

- Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε (επιστροφή ή αλλαγή ) ώστε να καταχωρήσουμε άμεσα το αίτημα σας ή να δεσμεύσουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμείτε.

- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του αιτήματος σας.

Β: Τηλεφωνικές παραγγελίες :

1. Με τηλεφωνική επικοινωνία:

- Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε (επιστροφή ή αλλαγή ) ώστε να καταχωρήσουμε άμεσα το αίτημα σας ή να δεσμεύσουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμείτε.

- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του αιτήματος σας.

Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής:

Για την επιστροφή σας προς τα εμάς, δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς ( χρέωση παραλήπτη ).

- Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με διαφορετικό είδος, τα νέα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρεία μας με κόστος μεταφοράς 3€, ανεξάρτητα από την αρχική αξία της παραγγελίας.

- Όλες οι επιστροφές αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Μαρίνου Αντύπα 40, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55535

Επιστροφές χρημάτων:

- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία σας, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα πεδία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

- Αφού προχωρήσετε στην αποστολή της επιστροφής σας και την παραλάβουμε θα προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση του αιτήματος σας.

- Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από την εταιρεία μας.

- Η εταιρεία δεν επιβαρύνεται με τυχόν τραπεζικά έξοδα.

- Στις επιστροφές χρημάτων επιστρέφεται αποκλειστικά το κόστος του προϊόντος.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310474144 & 6981204111 ή ηλεκτρονικά μέσω email: info@nespo.gr & support@nespo.gr

**Τα ηλεκτρονικά καταστήματα nespo.gr και hoodofsneakers.gr επιφυλάσσονται του δικαιώματος να απορρίψουν επιστροφές που στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας επιστροφής (14 ημέρες) ή επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση ή επιστροφές προϊόντων (μάσκες, εσώρουχα, κάλτσες, μαγιό) που έχουν δοκιμασθεί και για λόγους υγιεινής δεν μπορούν γίνουν αποδεκτές.
BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

Χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνία
0