ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:0,00 €

2310 474144 & 6981204111 (09:00-19:00)

Επιστροφές


Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα ή μέρος των προϊόντων της παραγγελίας τους σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι :

1) Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 2310 474144 ή στο e-mail μας:info@nespo.gr και να έχει συμπληρωθεί το έντυπο επιστροφής (εσωκλείεται στην συσκευασία).

2) Τα προϊόντα να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με την συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κλπ).

3) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε εσώρουχα και μαγιό.

Διαδικασία Επιστροφής

Για αλλαγή προϊόντος (η αλλαγή στο νούμερο) ακολουθείτε η παρακάτω διαδικασία :

- Με ευθύνη του πελάτη πρέπει να επιστραφεί το προϊόν στην διεύθυνση της εταιρίας μας :

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 40, ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΥΛΑΙΑ, ΤΚ 57001

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LUPO, Τηλ.2310 476343

- Η αποστολή-επιστροφή θα γίνει με έξοδα της εταιρίας ΝΕΣΠΟ χωρίς χρέωση του πελάτη.

- Ο πελάτης οφείλει να κάνει χρήση αποκλειστικά  των εταιρειών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα (δεν γίνεται δεκτή άλλη Courier)

Το νέο προιόν αποστέλλεται από την εταιρία μας ξανά στον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ το κόστος μεταφοράς είναι 3 € και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Επιστροφή χρημάτων.

Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του πελάτη μετά από 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρία μας. Oπελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της courier (από την επιστροφή του προϊόντος) το οποίο είναι της τάξης των 3 € όπως και με τυχών τραπεζικά έξοδα.
BE THE FIRST TO KNOW! - JOIN OUR NEWSLETTER

0